Δείτε τα sneakers που φόρεσε ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ και έγιναν ανάρπαστα!

Written by on February 18, 2020

Τα τελευταία χρόνια έχει επικρατήσει το streetwear, δηλαδή το “άνετο και μη επιδευμένο ντύσιμο”, το οποίο έχει χαλαρές γραμμές και στην ουσία παντρεύει την πρακτικότητα με την κομψότητα. Είναι μια τάση που έχει κάνει τους απανταχού hypebeasts (αυτούς που έχουν την επιθυμία να αποκτήσουν ρούχα και αξεσουάρ πολύ ακριβών brands) να βρίσκονται συνεχώς στην αναζήτηση περιορισμένης έκδοσης προϊόντων που έχουν προκύψει από διάφορες συνεργασίες, ασχέτως αν είναι ωραία ή όχι.

Μπορεί όλο αυτό να σας ακούγεται τρελό, ωστόσο ισχύει, και μάλιστα πολλοί είναι οι άνθρωποι που ξοδέυουν χιλιάδες δολάρια για να αποκτήσουν ένα ζευγάρι sneakers, το οποίο μπορεί και να μην φορέσουν καν.

Ένα τέτοιο παράδειγμα αποτελεί το νέο ζευγάρι Don C x Nike Air Force 1 High sneakers, το οποίο φόρεσε πριν λίγες μέρες ο δημοφιλής τραγουδιστής της ποπ, Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, κατά την εμφάνιση του στο BBC Radio 1 του Λονδίνου, στο οποίο είχε πάει για την προώθηση της επερχόμενης ταινίας “Trolls 2”.

© Neil Mockford / Getty Images / Ideal Image

Τα sneakers είναι αποτέλεσμα την συνεργασίας μεταξύ του Don C, την Nike και της American Express, προς υποστήριξη του ετήσιου NBA All-Star Weekend 2020 που πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 16 Φεβρουαρίου στο United Center του Σικάγου.

Η γυναίκα του Don C μας έδειξε τα νέα sneakers, τα οποία είναι σε μπλε χρωμα και διαθέτουν κόκκινες πινελιές, τον Ιανουάριο μέσω του λογαριασμού της στο Instagram, επιβεβαιώνοντας μάλιστα και την ημερομηνία κυκλοφορίας τους.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist