Αυτό είναι το Νο1 τραγούδι στην Ελλάδα τώρα

Written by on June 14, 2018

Το νέο single «6 Days» του Mahmut Orhan είναι το Νο1 τραγούδι στην ελληνική κατάταξη του Shazam.

Ο Mahmut Orhan επιστρέφει με μία ανανεωμένη έκδοση του τραγουδιού «Six Days War», της δεκαετίας του ‘70.

Η φωνητική ενέργεια των Colonel Bagshot διατηρείται στο τραγούδι, ωστόσο η νέα εκδοχή του «Six Days War», το «6 Days», αναβιώνει την επίσημη ηχογράφηση του 1971, δίνοντας μία σούπερ αίσθηση.

Το μουσικό βίντεο εκπέμπει μια κοσμική οπτική, κάνοντας στους θεατές μία περιήηση σε τεράστια βραχώδη τοπία, πεδία και όμορφους ναούς.

Ακολουθώντας ανθρώπους από διαφορετικά κοινωνικά στρώματα, το video clip επικεντρώνεται σε διάφορους χαρακτήρες συμπεριλαμβανομένου ενός βοσκού, ενός αγοριού που πετάει χαρταετό, ενός άνδρα που είναι πάνω σε άλογο και πολλά άλλα.

Mahmut Orhan - 6 Days - Shazam

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για αυτό το single και ανυπομονώ να το μοιραστώ μαζί σας», λέει ο Mahmut Orhan και συνεχίζει:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που κυκλοφορεί από την Ultra Music ξανά όπως το προηγούμενο single μου “Save Me”. Αναμένω με αγωνία τις αντιδράσεις των fans μου».

Στην Ελλάδα το «6 Days» του Mahmut Orhan κυκλοφορεί από την 314 Records.

Ο Mahmut Orhan γεννήθηκε στην Προύσα το 1993.

Οι Deep House, Indie Dance και Nu disco είναι τα αγαπημένα του στιλ και επηρεάζουν τη φαντασία και τη δημιουργικότητά του. Μέχρι σήμερα, γενικά επανακυκλοφορούσε τραγούδια από τα 80’s και τα 90’s.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist