Αυτή είναι η ηθοποιός που θα ενσαρκώσει τη Whitney Houston

Written by on December 23, 2020

Η εκλεκτή που θα ενσαρκώσει την εμβληματική Whitney Houston στη μεγάλη οθόνη.

 

Η Naomi Ackie θα υποδυθεί τη Whitney Houston στο επερχόμενο βιογραφικό μιούζικαλ της Sony με τίτλο «I Wanna Dance With Somebody».

Η Stella Meghie σκηνοθετεί την ταινία με βάση το σενάριο του Anthony McCarten, σεναριογράφου του «Bohemian Rhapsody».

Η ταινία «I Wanna Dance With Somebody» πρόκειται να αρχίσει να προβάλλεται στους κινηματογράφους την Ημέρα των Ευχαριστιών του 2022.

«Περάσαμε το μεγαλύτερο διάστημα του περασμένου έτους σε μια εξαντλητική αναζήτηση για μια ηθοποιό που θα μπορούσε να ενσαρκώσει τη Whitney Houston», ανέφερε η Stella Meghie.

«Η Naomi Ackie μας εντυπωσίασε σε κάθε στάδιο της διαδικασίας. Μας συγκίνησε η ικανότητά της στη σύλληψη της σκηνικής παρουσίας ενός παγκόσμιου ειδώλου», συνέχισε.

Whitney Houston - Hit Channel

Η ταινία «I Wanna Dance With Somebody» ακολουθεί τα έργα και τις ημέρες της εμβληματικής τραγουδίστριας των διαχρονικών επιτυχιών «I Will Always Love You» και «How Will I Know».

Η Whitney Houston, η οποία πέθανε το 2012, έκανε το ντεμπούτο της στον κινηματογράφο με το ρομαντικό θρίλερ «The Bodyguard» του 1992.

Ο μουσικός παραγωγός και δισκογραφικό στέλεχος Clive Davis, ένας από τους παραγωγούς της ταινίας, μίλησε για την επιλογή της Naomi Ackie.

«Παρόλο που τα ασύγκριτα φωνητικά της Whitney χρησιμοποιούνται για όλα τα τραγούδια, το εξαιρετικό υποκριτικό εύρος της Naomi της δίνει τη δυνατότητα να συλλάβει αριστοτεχνικά τη μοναδική γοητεία της Whitney, τη δύναμη της σταρ και φυσικά τους προσωπικούς της αγώνες. Δεν μπορώ να φανταστώ καλύτερη επιλογή για αυτόν τον εμβληματικό ρόλο», είπε, σύμφωνα με το Variety.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist