Ένα μεγάλο μυστικό αποκαλύπτεται στο video των Little Mix και Cheat Codes για το «Only You»

Written by on July 13, 2018

Το φλερτ μεταξύ δύο νεαρών γυναικών κρύβει ένα αναπάντεχο μυστικό. Η συνέχεια στο video clip των Little Mix και των Cheat Codes για το «Only You».

Οι Little Mix δίνουν μορφή στη συνεργασία τους με τους Cheat Codes στο «Only You» με ένα ευφάνταστο μουσικό βίντεο με απροσδόκητη πλοκή, μεταφέροντας στις οθόνες μας την ιστορία αγάπης μεταξύ μίας κοπέλας και μίας γοργόνας.

Η τελευταία κυκλοφορία του πιο επιτυχημένου εν ενεργεία γυναικείου συγκροτήματος ήταν η συνάντηση με τους CNCO στο φλογερό remix του «Reggaetón Lento» (Bailemos), το οποίο μεταξύ άλλων έφτασε στο Top 5 του Ηνωμένου Βασιλείου και στο Top 10 του διεθνούς Airplay Chart στην Ελλάδα.

Οι Cheat Codes έχουν ως έδρα τους το Λος Άντζελες των Ηνωμένων Πολιτειών και είναι ένα γκρουπ που αποτελείται από τρεις DJs – παραγωγούς: Τους Trevor Dahl, Kevin Ford και Matthew Russell.

Πριν συναντηθούν, δούλευαν ξεχωριστά σε ατομικά εγχειρήματα και το διαφορετικό φόντο του καθενός, τους βοήθησε να διαμορφώσουν τον πολυποίκιλο ήχο των Cheat Codes.

Little Mix - Hit Channel

Το «Only You» θρηνεί για το τέλος μιας σχέσης, έχοντας όμως έναν ακαταμάχητο καλοκαιρινό pop ρυθμό να το πλαισιώνει, ενώ το EDM ρεφρέν αφήνει τις υποσχέσεις μίας μεγάλης επιτυχίας και για τις δύο πλευρές.

Το τραγούδι έγραψαν οι The Six, Digital Farm Animals και οι Cheat Codes, σε παραγωγή βέβαια των τελευταίων που κατάλαβαν αμέσως ότι ήθελαν τις φωνές της Perrie, της Leigh-Anne, της Jade και της Jesy, οι οποίες απαρτίζουν τις Little Mix.

Το ευρηματικό video clip του «Only You» ξεκινά με μία νεαρή κοπέλα που ετοιμάζεται για ένα πάρτι, στο οποίο, όταν φτάνει, δυσκολεύεται να συναναστραφεί με τους άλλους ανθρώπους. Στην ίδια δύσκολη θέση φαίνεται ότι βρίσκεται και άλλη μία κοπέλα, η Peyton List που πρωταγωνιστεί στην αμερικανική τηλεοπτική σειρά «Bunk’d».

Όταν τα πνεύματα των νεαρών γυναικών συναντιούνται, ξεκινά το φλερτ μεταξύ τους και σύντομα αρχίζουν να χορεύουν μαζί και να φιλιούνται παθιασμένα. Ωστόσο γρήγορα αποκαλύπτεται το μεγάλο μυστικό της Peyton List, Η οποία είναι εικόνα και πρέπει να επιστρέψει γρήγορα στη θάλασσα για να σωθεί η ζωή της.

Το τρίο των Cheat Codes έγινε γνωστό με το single «Sex» (2016), το ρεφρέν του οποίου ήταν sample από το «Let’s Talk About Sex» των Salt-N-Pepa.

Την άνοιξη του 2017 συνεργάστηκαν με την Demi Lovato στο πλατινένιο «No Promises» που ανέβηκε στο Νο2 των «Hot Dance / Electronic Τραγουδιών» στις ΗΠΑ.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist